Primarul Sucevei, Ion Lungu, a votat la ALEGERI LOCALE 2012 pentru finalizarea modernizării orașului

Publicat: 10 06. 2012, 10:34
Actualizat: 11 02. 2014, 16:15
Primarul Sucevei, Ion Lungu (PDL), candidat pentru un nou mandat, a votat, duminică, "pentru finalizarea modernizării orașului" și a făcut un apel către suceveni să se prezinte în număr cât mai mare la vot pentru a-și alege primarul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Sucevei, Ion Lungu (PDL), candidat pentru un nou mandat, a votat, duminică, „pentru finalizarea modernizării orașului” și a făcut un apel către suceveni să se prezinte în număr cât mai mare la vot pentru a-și alege primarul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ion Lungu a venit la secția amenajată la Colegiul Tehnic „Samoil Isopescu” împreună cu toată familia, dar alături de el au mai fost președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, senatorul PDL Orest Onofrei și deputații PDL Sanda Maria Ardeleanu și Ioan Bălan.

După ce a votat, Lungu a făcut un apel către suceveni să vină în număr cât mai mare la vot pentru a-și alege primarul.

„Am votat pentru finalizarea modernizării orașului. Am votat pentru un oraș modern, civilizat, un oraș frumos, un oraș de care să fim mândru atât noi cât și generațiile viitoare. Am votat azi cu ferma credință că Suceava merge înainte”, a declarat Ion Lungu.