Principesa Margareta, vești de ultimă oră despre Regele Mihai: ”O să mergem în Elveția”

Publicat: 23 12. 2016, 17:33
Actualizat: 23 12. 2016, 22:43

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, a anunțat, vineri, la Castelul Regal de la Săvârșin, unde prezența Familiei Regale de Crăciun este o tradiție, că „Regele Mihai se simte mai bine, nu suferă”.

„Este mai liniștit acum și se simte puțin mai bine, nu suferă, este foarte bine îngrijit. Noi o să mergem acolo (în Elveția n.r) imediat după Crăciun, cu mașina cu soțul meu, și să stăm pentru întâi ianuarie cu Regele”, a declarat presei Principesa Moștenitoare Margareta.

Mai mult, Regele Mihai întreabă mereu despre țară. „Tot timpul (întreabă – n.r.), noi îi trimitem poze în fiecare zi, cu ce facem astăzi, trimitem și cu curcanul ( pentru masa de Crăciun – n.r.) pe care îl facem trimitem poze e normal”, a mai declarat Principesa Moștenitoare Margareta.

Regele a rămas în Elveția de Crăciun, iar de Anul Nou Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria vor merge să fie alături de rege. Întrebată dacă a trimis deja un cadou de Crăciun pentru Regele Mihai, Principesa Margareta a spus că „nu încă”.

„Nu prea știm, eu cred că o să pregătim ceva aici cu Viorica (bucătăreasa Familiei Regale de la Castelul din Săvârșin – n.r), ceva de mâncat, ceva bun din România, care să poată fi luat cu noi în mașină. (Ca să-i amintească de Săvârșin – n.r) da, are nevoie”, a mai declarat Principesa Moștenitoare Margareta.

Sâmbătă, 24 decembrie, la ora 10.00, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei transmite Mesajul de Crăciun 2016. Mesajul va fi transmis în format electronic, scris, întregii prese. Este primul mesaj de Crăcin transmis de către Principesa Margareta. Până în 2015, mesajul era transmis de către Majestatea Sa Regele Mihai.