Prințul Charles ar putea juca într-un film cu James Bond. „Simbolizează tot ce este britanic, ar fi perfect pentru rol”

Publicat: 05 08. 2019, 11:52

Ideea ar fi apărut după ce Prințul Charles a vizitat platourile din Pinewood, unde se filmează producția respectivă, scrie independent.co.uk.

Dacă Charles va accepta propunerea, ar fi al doilea membru al Casei Regale care joacă într-un film din seria James Bond.

În 2012, însăși Regina Marii Britanii a apărut alături de starul filmului, Daniel Graig, într-un clip scurt, realizat pentru inaugurarea Jocurilor Olimpice de la Londra.

„Producătorii adoră zarva creată în jurul Reginei, care a apărut cu Daniel Craig și Charles ar putea depăși chiar și acest succes”, a declarat o sursă pentru The Sun.

„Este simbolul a tot ceea ce este britanic, perfect pentru un rol de tip „cameo” (o apariție extrem de scurtă, deseori sub o mască a deghizării) și fanii James Bond din toată lumea ar fi foarte fericiți, dacă ar accepta”.

Aceeași sursă a spus că, dacă Charles va refuza oferta, producătorii vor apela la prinții William și Harry.

Cei doi prinți au filmat o scenă, îmbrăcați în Stormtroopers, pentru „Star Wars: The Last Jedi”, dar imaginile nu au fost folosite, deoarece regizorul a considerat că sunt prea înalți.

Recent, presa a scris că Lashana Lynch, una dintre vedetele filmului „Bond 25″, va deveni prima femeie care interpretează rolul agentului 007, într-o scenă ce se anunță „istorică”.

O sursă de pe platorile de filmare a spus că aceasta va trebui să-l găsească pe agentul 007 – interpretat de Daniel Craig – și să-l convingă să nu se retragă din activitate, în contextul unei noi misiuni.

După mai multe întârzieri, „Bond 25″ va fi lansat în aprilie 2020.