PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile, în București sau în țară – HARTA ANM

Publicat: 11 12. 2012, 14:54
Actualizat: 03 02. 2019, 07:30

MIERCURI

ÎN ȚARĂ: Vremea va fi rece, izolat geroasă noaptea. Cerul va fi mai mult noros. Va ninge slab în vestul, centrul și nordul țării și local, îndeosebi în prima parte a zilei și în restul teritoriului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări, mai ales ziua, în regiunile sudice și estice, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor situa între -8 și 0 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade. Spre sfârșitul intervalului în zonele joase vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

LA BUCUREȘTI:  Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros și va mai ninge slab, în prima parte a zilei. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de -1…0 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

JOI

ÎN ȚARĂ: Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, în nordul și în centrul țării, iar noaptea în vest și nord-vest, unde trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime se vor situa între -9 și 0 grade, iar cele minime între -18 și -8 grade, mai scăzute în depresiuni, până la -26 de grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral. În zonele joase, local, va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură.