PROGNOZA METEO. Ploi în toată țara / Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului

Publicat: 15 07. 2019, 07:54

This browser does not support the video element.

ROMÂNIA, LUNI

Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului în toată țara. În est, sud-est, centrul, la deal și la munte va ploua torențial și va cădea și grindină. Cantitățile de apă vor fi însemnate și sunt condiții de grindină. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius. 19 grade sunt prognozate la Brașov, 22 la Bacău și Cluj-Napoca, 24 la Constanța și Deva și 26 de grade la Galați.

ROMÂNIA, LUNI NOAPTEA

La noapte sunt așteptate ploi în Moldova și centrul țării. Sunt posibile și descărcări electrice iar vântul va sufla cu intensificări. Minimele vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, cu 12 grade la Târgu-Jiu, Arad și Timișoara, 14 la Bacău și Vaslui și 17 grade la Constanța.

BUCUREȘTI

În Capitală săptămâna începe cu vreme rece și ploioasă. Pe parcursul zilei de azi va ploua în averse cu descărcări electrice iar cantitățile de apă pot fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat iar maxima va fi de 24 de grade Celsius. Aceleași caractaristici se vor păstra și mâine. Abia de miercuri aria ploilor se restrânge iar temperaturile vor urca până la 26 de grade Celsius. Minimele din următoarele zile se vor încadra între 12 și 16 grade.

LITORAL

Ploile vor fi prezente azi și în stațiunile de la malul mării. Cerul va fi noros și se vor semnala furtuni, cu tunete, fulgere și vânt cu intensificări. Ploile vor continua și la noapte. Maximele termice se vor încadra între 22 și 24 de grade iar minimele între 14 și 17 grade Celsius.