PROGNOZA METEO: Temperaturi de până la 24 de grade Celsius și praf saharian în unele zone

Publicat: 24 04. 2019, 08:57

This browser does not support the video element.

-Vremea va continua să se încălzească și în următoarele zile, iar temperaturile vor fi mai mari decât cele obișnuite pentru finalul lunii aprilie

-Miercuri sunt posibile ploi cu descărcări electrice în zonele montane.

-În următoarele zile la noi în țară se vor vedea depuneri de praf saharian

ȚARĂ

Vremea va continua să se încălzească și în următoarele zile, iar temperaturile vor fi mai mari decât cele obișnuite pentru finalul lunii aprilie. Mâine sunt posibile ploi cu descărcări electrice în zonele montane. În rest, cerul va fi variabil iar vântul va avea intensificări la altitudine și în sudul Banatului. Vineri, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil și ploi slabe la munte și în vest. Maximele tremice vor ajunge la 29 de grade Celsius în Dobrogea. Pe litoral însă maximele termice nu vor trece de 12-15 grade Celsius. 

ROMANIA, MIERCURI NOAPTEA

În această noapte mai sunt posibile ploi slabe în vest și în centru, iar în rest cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab și moderat, iar minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 0 grade în estul Transilvaniei, și 14 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREȘTI

Vremea se încălzește și în Capitală, unde meteorologii prognozează că maxima zilei va ajunge la 19 grade Celsius, cerul va fi variabil iar vântul va sufla moderat. Zilele următoare vor fi calde și frumoase, cu cer mai mult senin și maxime care vor ajunge la 22-23 de grade Celsius. Temperaturile nocturne vor fi cuprinse între 6 și 9 grade Celsius.

MUNTE

Vremea devine frumoasă și la munte, unde cerul va fi variabil, mai mult senin, iar șansele de ploaie sunt reduse. La altitudine însă vântul va sufla cu putere, mai ales în Munții Banatului și în Carpații Meridionali. Maximele vor ajunge la 17 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -1 și 3 grade Celsius.