Proprietarul Petrolexportimport implicat în accidentul de pe Lacul Snagov

Publicat: 15 06. 2015, 16:13

În accidentul produs sâmbătă noaptea pe Lacul Snagov au fost implicate o ambarcațiune Spat, a restaurantului și hotelului Dolce Vita, de pe malul lacului, în aceasta aflându-se șase persoane, și una Commander, în care se aflau cinci persoane.

Ambarcațiunea localului, condusă de Ionuț Conea, s-a scufundat în urma impactului cu Commander-ul condus de Alexandru Popescu, cel care a preluat de la tatăl său afacerea Petrolexportimport.

Conea a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, în timp ce Popescu a refuzat testarea, fiind dus la Spitalul Elias pentru analize.

În urma accidentului, un bărbat de aproximativ 60 de ani a murit, trupul său neînsuflețit fiind găsit duminică, în jurul orei 11.30, pe fundul lacului, de scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov.

O femeie de 30 de ani este în comă, fiind internată la Spitalul Floreasca alături de un bărbat cu traumatism cranio-cerebral minor, iar la Spitalul Elias au fost internați o femeie și un bărbat cu traumatisme cranio-cerebrale minore și fracturi deschise de membre inferioare, potrivit coordonatorului SMURD București, Bogdan Oprița.