Protestatarul „Ceaușescu” s-a legat cu cătușe la spitalul unde e internat Ion Iliescu

Publicat: 01 04. 2019, 22:19

„Îi vine ziua să plătească pentru ce a făcut, ciminalul celor din ’89”, a transmis Marian Moroșanu, într-un live pe Facebook.

Câțiva paznici ai unității spitalicești i-au cerut protestatarului să plece din curtea institutului, iar când acesta a refuzat, au chemat Poliția.

Protestatarul Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”, a promis că va reveni și marți la spital.

Manifestantul este cunoscut pentru astfel de gesturi. Pe 3 martie 2019, câțiva protestatari #Rezist, între care și Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”, s-au prezentat la casa fostului președinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulți ani cu executare” și pentru a-i aduce un pat de penitenciar și o pereche de cătușe. „Ion Iliescu, tovarășul criminal! Azi, de ziua ta, ți-am adus un cadou un pat de pușcărie în care noi, românii, am dori să-ți petreci ultimii ani din viața ta. Criminalul Ion Iliescu! Ți-am adus cadou o pereche de cătușe, cadoul multor români. Tu ești criminalul acstei țări. La mulți ani cu executare!”, a strigat Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”, la portavoce, în fața casei lui Ion Iliescu.

Ion Iliescu a fost operat, luni, de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. Conform unui comunicat al spitalului, rezultatul intervenției a fost unul foarte bun, Ion Iliescu fiind „stabil și în afara unui pericol imediat”.

Foto: 123RF