Pușcă și Marcu au stabilit recorduri naționale cu arcul

Publicat: 15 02. 2012, 10:31
Actualizat: 23 05. 2012, 10:06
Arcașul Gigi Pușcă, de la Minerul Aninoasa, a stabilit un record național la Campionatul Național de tir cu arcul, competiție ce a avut loc la baza Arena. Alături de Gigi Pușcă, au mai stabilit recorduri naționale la 2x70 de metri și Simona Băncilă - senioare și Răzvan Marcu - juniori.

 

Arcașul Gigi Pușcă, de la Minerul Aninoasa, a stabilit un record național la Campionatul Național de tir cu arcul, competiție ce a avut loc la baza Arena. Alături de Gigi Pușcă, au mai stabilit recorduri naționale la 2×70 de metri și Simona Băncilă – senioare și Răzvan Marcu – juniori. Simona Băncilă a devenit campioană națională la senioare, în timp de Gigi Pușcă a câștigat titlul național la Compaund, iar Răzvan Marcu a devenit campion național la juniori.

Echipa de senioare de la Minerul Aninoasa a cucerit primul loc în următoarea alcătuire: Simona Băncilă, Luminița Sârbu și Andreea Urițescu.

La proba Compaund, pe echipe seniori s-a impus tot Minerul Aninoasa în componența: Gigi Pușcă, Bogdan Florin și Cornel Han. "Sunt rezultate excelente pentru elevii mei și sper ca Simona Băncilă și Răzvan Marcu să reprezinte România la Jocurile Olimpice din China, din anul 2008", a spus antrenorul Viorel Hăbian.