Radu Mazăre va petrece Paștele în Madagascar

Publicat: 14 05. 2012, 15:08
Actualizat: 14 05. 2012, 15:57

Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, va petrece Paștele în Madagascar, împreună cu mama sa, spunând că va sta acolo o săptămână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Paștele îl voi face în Madagascar, am să plec peste patru zile și stau o săptămână. Mă costă 25 de euro de om, casă și masă. O să stau într-un bungalou, puteți să intrați pe net să verificați cât costă. Călătoresc la clasa a doua, că e cam scump la clasa întâi, stau într-un bungalou, ne dau de mâncare negrii ăia de acolo dimineață, la prânz și seară. Și mă dau cu zmeul”, a declarat Radu Mazăre, marți, după ce a vizitat un club al pensionarilor.

El a precizat că în călătoria din Madagascar va merge și mama sa, pe care ar fi vrut să o ia și la precedenta excursie în această țară, de la sfârșitul anului trecut, dar se temea că este prea periculos.

„De data asta o iau și pe mama. A vrut să meargă încă de anul trecut, dar nu știam cât de riscant și periculos este. După ce am fost o dată, mi-am dat seama că poate să facă și ea călătoria asta, este extraordinar de entuziasmată. Ea vrea să înoate pentru că a descoperit că sportul o ține în formă, vrea să se plimbe, vrea să meargă în junglă, sunt mai multe lucruri de vizitat”, a explicat primarul Constanței.

La emisiunea „După 20 de ani” difuzată duminică de Pro TV, Radu Mazăre a spus, referindu-se la averea sa, că are peste un milion de euro, incluzând proprietăți și acțiuni. El a menționat că face afaceri din 1990, prima fiind un ziar.

Radu Mazăre a mai spus că nu are casă în Brazilia, deși este verificat de ANI în acest sens, dar a precizat că își cumpără două hectare de teren în Madagascar.

„N-am (casă în Brazilia – n.r.). Că vă spuneam, uite, am spus că îmi cumpăr pământ în Madagascar, asta am declarat-o public și chiar mă duc să finalizez actele. Mi-am concesionat acolo, pe malul mării, cam două hectare de teren”, a menționat Mazăre.

Pe terenul pe care vrea să îl cumpere în Madagascar, Mazăre vrea să construiască unor bungalouri și un restaurant.

Radu Mazăre a mai fost în Madagascar în octombrie 2011, iar de Crăciun a fost în Honduras și Venezuela.