Reacția premierului Victor Ponta, după cazul copilului omorât de câinii maidanezi

Publicat: 02 09. 2013, 18:22
Actualizat: 05 04. 2017, 11:57

Premierul Victor Ponta a a precizat, luni, că i se pare cumplit ca un copil de patru ani să fie omorât de câini în Capitală, el arătând că problema câinilor comunitari este una extrem de serioasă și că nimeni nu a reușit să o rezolve cu adevărat în 20 de ani.

„Am văzut această tragedie. Mi se pare un lucru cumplit. Sunt convins că la nivelul Primăriei Capitalei și al primăriilor de sector o să se discute”, a spus Ponta.

El a spus că problema câinilor comunitari reprezintă o mare problemă și că autoritățile locale trebuie sprijinite pentru a găsi soluții eficiente.

„Bineînțeles că reprezintă o mare problemă. Trebuie sprijnite autoritățile locale pentru soluții eficiente. Din păcate, în 20 de ani nu a reușit nimeni să rezolve cu adevărat această problemă. E o problemă extrem de serioasă. Nimeni nu a reușit să găsească o soluție eficientă. Oricine vine cu o soluție are tot sprijinul nostru”, a spus Ponta.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de șase ani, a fost mușcat de un picior, dar a reușit să fugă și să-și anunțe bunica, au declarat oficiali din Poliția Capitalei.