Rechizite în loc de flori, cerute de o profesoară din Buzău. Profesoara: Florile ajung la gunoi, rechizitele sunt folosite

Publicat: 11 09. 2019, 10:42

Înainte de începerea anului nou școlar, profesoara de limba română Veronica Bulf de la Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău a dat un mesaj părinților de la trei clase, una unde este dirigente și două de a 8-a, prin care i-a rugat să nu îi aducă flori, ci, dacă vor, rechizite.

„Ideea a venit, pur și simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulți copii fără posibilități. Le-am transmis părinților mesaj, părinții au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pachețel, le-am strâns și le-am trimis unei asociații. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

Potrivit acesteia, școlarii au adus caiete, cărți, acuarele, pixuri, carioci.

„A fost o dorință de a face ceva bun. Florile se usucă și ajung la gunoi. Așa, rechizitele sunt folosite un an. M-aș bucura dacă și alți colegi ar face la fel”, a spus profesoara din Buzău.

Veronica Bulg este profesoară de 22 de ani și spune că iubește fiecare elev, „și cu flori, și fără flori” .