Republicanul Duncan Hunter se retrage din cursa pentru desemnarea candidatului la Casa Albă

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 30 05. 2012, 05:39
Congresmenul republican Duncan Hunter s-a retras din cursa pentru învestitura republicană la Casa Albă, după ce a obținut un rezultat slab la consultarea electorală de sâmbătă din Nevada, relatează AFP.

Congresmenul republican Duncan Hunter s-a retras din cursa pentru învestitura republicană la Casa Albă, după ce a obținut un rezultat slab la consultarea electorală de sâmbătă din Nevada, relatează AFP. Conform ultimelor rezultate, Hunter este creditat cu numai 2 la sută din voturi în Nevada și mai puțin de 1 la sută în Carolina de Sud.

Reprezentantul republican, care nu și-a exprimat sprijinul pentru nici unul dintre candidații rămași în cursă, s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a fost invitat la dezbaterile televizate care au precedat scrutinul din New Hampshire. În Congres, el a susținut construirea unui zid de separare la granița dintre Statele Unite și Mexic, pentru limitarea imigrației ilegale, și a avertizat asupra amenințării prezentate de China, ca putere economică și militară.

Alegerile primare din Carolina de Sud au fost câștigate de senatorul republican de Arizona John McCain, în timp ce democrata Hillary Clinton a obținut o victorie promițătoare în Nevada.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro