REZULTATE BAC 2013 EDU.RO. Elevă de la „Bolintineanu”, liceul din scandalul șpăgii: „S-a spus că la română s-a pus bani și s-a copiat. Trebuia să luăm nouă, zece”

Publicat: 08 07. 2013, 17:22
Actualizat: 08 07. 2013, 17:22

În ziua anunțării primelor REZULTATE BAC 2013, pe EDU.RO și la avizierele centrelor de examinare, o elevă care a susținut examenul de BACALAUREAT 2013 la liceul „Dimitrie Bolintineanu” din București, cunoscut mai nou drept „liceul șpăgii”, a declarat că „la română s-a pus bani și s-a copiat”.

După ce a consultat panoul unde erau afișate primele REZULTATE la BAC 2013, eleva de la Bolintineanu s-a declarat nemulțumită, ea fiind unul dintre numeroșii candidați de aici care nu au promovat. „A fost cinci și ceva la română cu toate că s-a spus că la română s-a pus bani și s-a copiat. Trebuia să luăm nouă, zece. La geografie a fost 3,60 și la istorie a fost cinci și ceva. Rezultatele astea, dacă eram faimoși, nu erau. Dacă eram faimoși, luam cu toții BAC-ul”, a declarat eleva despre notele de la BAC 2013, citată de televiziunile de știri

Potrivit rezultatelor publicate de EDU.RO, la liceul „Bolintineanu”, unde procurorii anchetează un dosar privind fraudarea examenului, procentul de promovare la BACALAUREAT este de 45%. Reamintim că fosta directoare a liceului, Costica Vărzaru, a fost arestată preventiv fiind acuzată de fraudarea examenului de Bacalaureat. În același timp, elevii liceului sunt audiați de procurori în calitate de martori în acest dosar.