Român stabilit în Italia, înjunghiat în gât de propriul patron. Care este starea lui

Publicat: 22 05. 2019, 21:14

În cadrul atacului, petrecut în orașul Cherasco, regiunea Cuneo, unde românul era stabilit, patronul, în vârstă de 63 de ani, a încercat să îl lovească și cu o bară de metal, moment în care colegii care au fost martori la incident l-au oprit.

Ulterior, victima a fost dusă la un spital din Cuneo, unde românul este spitalizat, probabil pentru o perioadă de cel puțin 30 de zile. Din fericire, rănile nu sunt foarte grave.

Carabinierii locali au fost alertați în legătură cu incidentul și au reușit să stabilească ceea ce s-a întâmplat cu ajutorul martorilor care, cel mai probabil, i-au salvat viața lucrătorului român.

Astfel, atacatorul, patronul italian, a fost descoperit în propria casă, în apropierea locului unde a avut loc incidentul iar în prezent se află incarcerat la închisoarea din Cuneo.

Avocatul acuzării, reprezentant al românului, a declarat că „Modul în care a avut loc atacul arată că agresorul este un criminal, ținând cont că mai întâi a atacat o parte vitală a victimei, cauzându-i o rană gravă, iar ulterior l-a urmărit cu o bară de metal, deci manifestând dorința de a-l ucide. Doar intervenția promptă a celorlalți oameni a întrerupt ceea ce ar fi putut deveni o execuție”, relatează publicația La Voce di Alba

Foto: Pixabay