Români arestați în Anglia pentru că vindeau bijuterii false

Publicat: 15 02. 2012, 11:35
Actualizat: 19 06. 2012, 11:11
Câțiva români au fost arestați de polițiștii englezi pentru că vindeau bijuterii din plastic, pretinzând că sunt din aur, transmite, luni, site-ul yorkpress.co.uk. Ofițerii din Comunitatea de Poliție, Standardele Comerciale, Negustorii ce Luptă împotriva Infracționalității în York și detectivii au lucrat împreună pentru a prinde vânzătorii de bijuterii false.

Câțiva români au fost arestați de polițiștii englezi pentru că vindeau bijuterii din plastic, pretinzând că sunt din aur, transmite, luni, site-ul yorkpress.co.uk.

Ofițerii din Comunitatea de Poliție, Standardele Comerciale, Negustorii ce Luptă împotriva Infracționalității în York și detectivii au lucrat împreună pentru a prinde vânzătorii de bijuterii false.

"Detectivii din magazine se aflau în oraș, făcându-și treburile obișnuite când au fost abordați de câțiva clienți care au spus că niște români le-au oferit bijuterii, spunând că sunt din aur. Aceștia au contactat poliția", a declarat polițista Kelly McTighe.

"Românii au creat bijuterii despre care susțineau că au spus oamenilor că sunt din plastic, negând că au mințit că sunt din aur", a adăugat aceasta.

Polițiștii au contactat apoi "Standardele Comerciale" din orașul York pentru că unele bijuterii false aveau logo-ul Mercedes Benz, ceea ce reprezintă o infracțiune.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro