Românul care s-a cățărat pe un turn părăsit de 280 de metri a devenit faimos în presa internațională

Publicat: 28 11. 2014, 14:55
Actualizat: 02 04. 2019, 05:26

Flaviu Cernescu s-a cățărat pe acest turn, despre care spune că este a doua structură industrială ca înălțime din România, fără a avea echipament de protecție și chiar a trecut peste niște țevi care se aflau deasupra turnului.

Întrucât riscurile de a cădea în astfel de situații sunt foarte mari, Flaviu Cernescu precizează, la finalul înregistrării video pe care a postat-o pe internet și care a fost preluată pe site-ul i100.independent.co.uk: „Vă rog să înțelegeți că prin această cățărare pe turn vă puneți viața în pericol. Nu încercați să faceți așa ceva, cu excepția faptului de a fi chiar experimentați în așa ceva! Aveți grijă și bucurați-vă de viață!”.

 

 

Flaviu Cernescu a caracterizat această experiență ca fiind „foarte intensă”, dar precizează că s-a simțit bine și a avut tot timpul controlul asupra situației. „Vântul a fost cam puternic și rece, dar totuși am putut să gestionez situația”, a spus acesta, citat de The Independent.

Pe de altă parte, pe telegraph.co.uk a fost publicată o imagine cu Flaviu Cernescu, surprinsă în timpul periculoasei acțiuni și prezentându-l pe acesta ca pe un practicant al sporturilor extreme.