Românul dispărut în mod misterios la granița slovaco-ungară a fost găsit. În ce stare se afla

Publicat: 23 06. 2021, 17:10
Actualizat: 24 06. 2021, 10:10
Bărbatul dispăruse de pe 20 iunie / Sursă FOTO: Antena 3

Românul care a dispărut în mod misterios dintr-o localitate aflată la granița dintre Slovacia și Ungaria, în timp ce se întorcea din Marea Britanie alături de soția lui, a fost găsit de polițiștii slovaci.

Petrișor Pipirigeanu, originar din Târgu Neamț, a fost dat dispărut de către familia lui pe 20 iunie, însă la doar două zile după, pe 22 iunie, a fost găsit de către polițiștii slovaci, scrie Antena 3.

Românul, găsit la o fermă din apropiere de granița dintre Slovacia și Ungaria

Românul se afla la o fermă situată în apropierea localității unde fusese văzut ultima dată înainte să fie dat dispărut. Acesta coborâse, pe 20 iunie, din mașina în care se afla soția lui. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la o unitate medicală. Deocamdată, nu se știu mai multe detalii.

Apropiații lui Petrișor Pipirigeanu au postat pe rețelele de socializare un mesaj, la câteva ore după dispariția acestuia, în care solicitau ajutorul oamenilor pentru găsirea lui.

„Distribuiţi vă rog! Dispărut de 12 ore la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria, la aproximativ 5 kilometri de graniţă, între localităţile Velki Kamene din Slovacia şi Pecin, din Ungaria. Se numeşte Petrişor Pipirigeanu. Poartă un tricou albastru deschis Adidas şi pantaloni de trening verzi trei sferturi. Venea din Anglia spre România. Dacă treceţi prin zonă şi îl vedeţi anunţaţi poliţia sau contactaţi familia la numerele de telefon 0771/050.029 sau 0752.987.301. Vă mulţumim!”, era mesajul postat pe Facebook.