Rompetrol a deschis două benzinării pe autostrada Soarelui

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 22 02. 2012, 03:09
Compania Rompetrol Downstream a deschis, marți, două benzinării pe autostrada București-Cernavodă (Soarelui), câte una pe sens, la kilometrul 88+300, a anunțat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Compania Rompetrol Downstream a deschis, marți,două benzinării pe autostradaBucurești-Cernavodă (Soarelui), câte una pe sens, lakilometrul 88+300, a anunțat Compania Națională de Autostrăzi șiDrumuri Naționale din România.

Benzinăriile asigură atât servicii de furnizare de carburanți, câtși complementare, care includ magazine, restaurante și servicii deîntreținere a mașinii.

Reprezentanții Rompetrol au declarat la sfârșitul lunii august, lainaugurarea primelor două benzinării de pe autostradă alecompaniei, că Rompetrol va finaliza, până la finele luniioctombrie, alte două stații de distribuție, pe aceeași autostradă,proiect de circa șase milioane de dolari.

În total pe autostradă vor fi zece benzinării, deținute de OMV,Petrom și Rompetrol, în zona km 49, 66, 88, 111 și 139. OMV șiPetrom vor avea, împreună, șase benzinării din cele zece.

Până în prezent, au mai fost fost date în folosință șase stații dedistribuție de carburanți, urmând ca până la sfârșitul anului sămai fie date în folosință celelalte două unități.

Mediafax