S-a întâmplat în timpul unei emisiuni difuzate de o televiziune locală din Botoșani: priviți ce face INVITATUL

Publicat: 09 12. 2014, 08:57
Actualizat: 09 12. 2014, 10:32

Pornind de la unele produse lactate care se desfac în două magazine din Botoșani și care nu au o proveniență cunoscută, s-a trecut și la analiza preparatelor din carne, scrie botosaneanul.ro. În acel moment, invitatul Mugurel Horbovanu a scos pe masă mai multe sortimente de cârnați și un cuțit.

El a început să taie din aceste produse și să enumere ingredientele din ele, spunând că nu conțin carne, ci doar tendoane și alte resturi de animale, care sunt tocate, transformate într-o pastă și condimentate puternic. Realizatorul emisiunii tv i-a dat la rândul său două sortimente de parizer comercializate la magazine din municipiul Botoșani, iar Horbovanu, a cărui familie a deținut o afacere în procesarea cărnii, a spus despre un produs că nu are deloc carne, iar despre celălalt că are foarte puțină. Pentru a „tranșa” problema cum se cuvine, Mugurel Horbovanu a avut, dincolo de cuțit, un tocător și un prosop.

Mugurel Horbovanu este un personaj cunoscut în presa locală botoșăneană. În 2004, el și-a cumpărat o mașină din Italia, pe care a înmatriculat-o pe societatea mamei sale. Ulterior, fostul proprietar din Italia a declarat mașina furată și a încasat banii din asigurare, scrie sursa citată. Din cauză că figura în baza de date a Interpolului, autoturismul a fost indisponibilizat de polițiștii botoșăneni, însă după doi ani de anchetă, autoritățile s-au convins că e vorba de o fraudă la asigurări, vinovat fiind italianul. La recuperarea mașinii, Mugurel Horbovanu a observat că mașina nu mai era sigilată, iar din interior lipseau mai multe lucruri, precum roata de rezervă, trusa de prim ajutor, telefonul din cotieră și trusa de scule. În 2009, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a fost obligat să-i achite lui Horbovanu despăgubiri în valoare de 6.614 lei și 1.223 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. 

foto: somaxbotosani.ro