S-a urcat beat la volan, deși nu avea permis, și a provocat un accident soldat cu doi morți

Publicat: 12 02. 2015, 16:16

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii au continuat cercetările privind accidentul rutier produs marți în localitatea Horodnicu de Sus, în urma căruia doi pasageri au murit și alte trei persoane au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma anchetei, s-a stabilit că șoferul, un bărbat de 30 de ani, din comuna Voitinel, nu are permis de conducere și avea o alcoolemie de 1,15.

În aceste condiții, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pe numele șoferului pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și cu o alcoolemie peste limita legală, precum și ucidere din culpă.

Accidentul rutier în urma căruia două persoane au murit, iar alte au fost rănite s-a petrecut pe drumul național DN 2 E în localitatea Horodnic de Sus, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp al rețelei de electricitate, pe care l-a doborât.

Potrivit Poliției Județene Suceava, autoturismul condus fără permis de bărbatul de 30 de ani era înmatriculat în Marea Britanie, șoferul pierzând controlul mașinii într-o curbă, din cauza vitezei excesive.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe cupolă, doborând un stâlp de electricitate al E-ON, din cauza accidentului fiind întreruptă electricitatea la trei locuințe din comună.