Șantaj și agresiuni sexuale la Primărie! Un șef profita de funcție și se culca cu subalternele

Publicat: 10 09. 2020, 08:49
Funcționar din Primăria Focșani, acuzat că a hărțuit sexual o fată de 15 ani / Sursă FOTO: Profimedia Images / caracter ilustrativ

Un fost șef din cadrul unei primării profita de funcția pe care o avea și le șantaja pe angajatele instituției că întrețină relații sexuale cu el. Una dintre femei a fost victima bărbatului în repetate rânduri, chiar în unul dintre birourile instituției.

Fostul șef al Direcției de Asistență Comunitară din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe profita de funcția pe care o avea și le cerea subalternelor să întrețină relații sexuale cu el, profitând de autoritatea pe care o avea.

Un șef profita de funcție și se culca cu subalternele

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost trimis în judecată întrucât își folosea funcția pentru a obține favoruri sexuale, potrivit stirileprotv.ro.

Se pare că acesta ar fi făcut trei victime, cu una dintre ele înțreținând relații sexuale în mai multe rânduri într-unul dintrel birourile instituției. Suspectul a fost demis imediat după ce a fost acuzat iar în prezent urmează să judecat pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

Primar liberal acuzat de agresiune sexuală. Pro România Brașov: „Victima a depus plângere la Parchet”

Primarul liberal din Moeciu este acuzat că ar fi agresat sexual o membră a Circumscripției Electorale din Moeciu, care face parte din partidul Pro România.

Victima spune că agresiunea s-a petrecut în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Filiala Pro România Brașov a precizat că victima agresiunii a depus deja plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești.

„Primarul PNL din Moeciu este în centrul unui scandal sexual. Edilul este acuzat de o membră de Circumscripție Electorală din Moeciu de agresiune sexuală. Victima susține că În cursul zilei de ieri, 1 Septembrie 2020, reprezentanta Pro România în Biroul electoral de circumscripție Moeciu, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, la solicitarea Președintelui BEC Moeciu, a fost agresată sexual de către primarul PNL în functie al comunei Moeciu.

S-a făcut plângere la Poliția Moeciu, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești a început cercetarea în cauză, deschizând dosar penal.