Șaptezeci de localități din patru județe sunt nealimantete cu energie electrică

Publicat: 15 02. 2012, 11:45
Actualizat: 14 06. 2012, 01:31
Un număr de șaptezeci de localități din județele Buzău, Galați, Dâmbovița și Vrancea erau nealimentate cu energie electrică, marți dimineață, la ora 8.00, majoritatea defecțiunilor producându-se din cauza chiciurei.

Un număr de șaptezeci de localități din județele Buzău, Galați, Dâmbovița și Vrancea erau nealimentate cu energie electrică, în această dimineață, la ora 8.00, majoritatea defecțiunilor producându-se din cauza chiciurei.

Potrivit unui comunicat dat publicității azi de Electrica Distribuție Muntenia Nord SA, la ora 8.00, un număr de șaptezeci de localități din patru județe nu beneficiau de energie electrică după ce în perioada 11-15 ianuarie mai multe conductoare ale liniilor electrice s-au rupt din cauza chiciurei sau a crengilor arborilor încărcate cu gheață, care au căzut pe liniile de alimentare cu energie electrică.

Cel mai afectat județ în care operează Electrica Muntenia Nord este Galați, unde 32 de localități din zonele Tecuci și Bujoru nu au energie electrică. În județul Vrancea, 24 de localități din zonele Boghești, Tănăsoaia, Modruzeni, Ruginești, Adjud și Milcov nu sunt alimentate.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro