Sarah Palin va deveni comentatoare la postul de televiziune Fox News

Publicat: 16 02. 2012, 10:04
Actualizat: 23 02. 2012, 04:58
Fosta candidată republicaă la vicepreședinția Statelor Unite, Sarah Palin, va fi comentatoare la Fox News, a anunțat postul conservator de televiziune care aparține magnatului Rupert Murdoch, într-un comunicat, relatează AFP.

Fosta candidată republicaă la vicepreședinția Statelor Unite,Sarah Palin, va fi comentatoarela Fox News, a anunțat postul conservator deteleviziune care aparține magnatului Rupert Murdoch, într-uncomunicat, relatează AFP.

Fostul guvernator al statului Alaska (din nord-vestul StatelorUnite) a „captivat întreaga lume, de pe întreaga scenă politică șisuntem entuziasmați de ideea că vocea sa dinamică se va alăturaechipei Fox News”, se arată în comunicat.

Valoarea acestui contract, „care se întinde pe mai mulți ani”,nu este precizată.

Sarah Palin, care va împlini 46 de ani la 11 februarie, va faceanalize politice la postul de televiziune ce nu își ascundeorientările împotriva președintelui Barack Obama.

Ea va prezenta și unele episoade dintr-o emisiune intitulată”Adevărate povești americane”, care urmează să înceapă în viitorulapropiat.

Sarah Palin, care a demisionat din postul de guvernator îniulie, cu mai multe luni înainte de sfârșitul mandatului său, apublicat în noiembrie o carte autobiografică intitulată „GoingRogue, an American life”, care a avut un mare succes înlibrării.

Mediafax