Șase persoane arestate după ce s-au bătut într-un restaurant din sectorul 6 al Capitalei

Publicat: 28 01. 2013, 16:13
Actualizat: 04 07. 2013, 00:02

Șase bărbați care s-au bătut într-un restaurant din sectorul 6 al Capitalei au fost arestați preventiv pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, informează, luni, Poliția Capitalei.

Cei șase bărbați s-au bătut în urmă cu o săptămână într-un restaurant din cartierul Crângași, aceștia fiind arestați de magistrații Judecătoriei Sectorului 6.

„În noaptea de 19/20 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în incinta unui restaurant din sectorul 6, pe fondul consumului de alcool și a dedicațiilor muzicale, între doi tineri din două grupuri aflate la mese diferite a izbucnit în mod spontan un conflict. Inițial cei doi și-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii, moment în care în conflict au intervenit și alți membri ai celor două grupuri prezente în local”, se arată într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX de Poliția Capitalei.

După ce aceștia au schimbat câteva lovituri, scandalul a degenarat într-o bătaie generală, în urma cărora doi bărbați au ajuns la spital, dintre care unul a rămas internat.

Potrivit unor surse din poliție, scandalul a avut loc la restaurantul „Legione Granata”, din Calea Crângași nr. 29.