Scafandrii ISU Vrancea au găsit-o pe cea de-a doua victimă din jeep-ul căzut într-un canal al râului Buzău

Publicat: 12 08. 2014, 16:41
Actualizat: 01 10. 2018, 01:10

În urma indiciilor potrivit cărora tânărul de 26 de ani găsit mort luni seară nu era singur în mașină, fiind dispărută și iubita sa de 23 de ani, anchetatorii au reluat marți căutările pe canalul de regularizare a râului Buzău, unde a fost descoperit jeep-ul înmatriculat în Anglia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrucât ISU Buzău nu are scafandri, ci doar o barcă gonflabilă, a fost solicitat sprijinul ISU Vrancea care a trimis în zonă o echipă specială de căutare pe fundul apei.

La scurt timp după ce au intrat în apă și au început căutările, scafandrii au descoperit cadavrul tinerei de 23 de ani, iubita bărbatului găsit mort în jeep luni seară.

Corpul tinerei a fost descoperit la circa un kilometru distanță de locul în care a fost găsită mașina, în aval, în zona unei micro-hidrocentrale, cadavrul fiind prins între grătarele de filtrare a apei, după ce o vreme a plutit pe canal.

Cei doi tineri, Lenuța Lungu, de 23 de ani, și Cătălin Cojanu, de 26 de ani, aveau împreună doi copii. În ziua în care cei doi au plecat din satul Cireșu către comuna Vernești, unde tânăra are rude, copiii au fost lăsați în grija bunicilor.

Cei doi tineri erau plecați la muncă în Anglia de aproximativ cinci ani, iar acum se aflau în România, unde își petreceau vacanța.