Scandal și bătaie chiar lângă sediul Poliției din Timișoara: Oamenii legii au ajuns prea târziu la locul incidentului – VIDEO 

Publicat: 01 03. 2021, 09:28
Scandal și bătaie chiar lângă sediul Poliției din Timișoara: Oamenii legii au ajuns prea târziu la locul incidentului / Sursă FOTO: captură YouTube

Un scandal a avut loc între mai mulți tineri, în plină stradă, chiar lângă sediul Inspectoratului de Poliție Timiș. Scenele violente au fost filmate de un martor.

În imaginile surprinse de un martor se poate observa cum mai mulți tineri coboară ditnr-o mașină și se iau la bătaie cu cu alții care se află pe trotuar. Aceștia se lovesc cu pumnii și picioarele iar unul dintre ei avea și o bâtă. După ce și-au „descărcat” nervii, scandalagii au fugit de la locul incidentului.

Bătaie ca-n filme pe străzile din Timișoara

Ulterior, un martor a sunat la 11, însă până la sosirea polițișilor cei implicați în bătaie plecaseră din locul respectiv. Se pare că nu a fost deschis niciun dosar penal deoarece nicio persoană din cele implicate în bătaie nu a depus plângere, transmite opiniatimisoarei.ro.

Momentan nu se știe de la ce a pornit bătaia între tineri.

Recent, un alt incident cumplit a avut loc, însă în județul Satu Mare, acolo un o femeie a fost filmată când bătea un copil pentru că nu strânsese destui bani din cerşit. Imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere de la Punctul de Trecere al Frontierei Petea.

Conform informațiilor din presa locală, cerşitul la Punctul de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare a ajuns la limite insuportabile. Mai multe mame însoţite de copiii lor minori cerşesc bani printre mașinile care intră sau ies din România. Copiii sunt umiliţi, bătuţi şi ţinuţi în condiţii inumane, obligaţi să obţină bani.

„Copii (…) umiliți, goniți din case să meargă la cerșit, în loc să meargă la şcoala, ca părinții să poată juca la aparate, să fumeze și să bea! Cerșetorii sunt răi și tupeiști. Am apelat deja la unele instituții, dar nu se rezolvă absolut nimic, de parcă nu există niciun fel de rezolvare”, afirmă un martor.