Scandal uriaș! Parlamentar surprins în scene intime cu soția, în timpul unei videoconferințe (VIDEO)

Publicat: 24 09. 2020, 23:32
Actualizat: 25 09. 2020, 08:47

Un parlamentar argentinian nu s-a putut abține de la poftele trupești și acest lucru i-a adus suspendarea din funcție. Scandalul a explodat după ce, în timpul unui plen transmis pe cale digitală, acesta a confundat sesiunea de videoconferință cu una de… videochat.

Colegii și toată țara l-au văzut pe Juan Emilio Ameri cum umblă pe sub bluza nevestei și începe să o sărute focos. Ședința a fost întreruptă brusc, scrie digi24.ro.

Juan Emilio Ameri s-a apărat spunând că nu a știut că respectiva cameră este pornită și ceea ce a făcut a fost un simplu gest de afecțiune față de soția lui.

Înregistrarea s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, iar politicianului i s-a cerut imediat demisia.

Candidat la Primărie, scos din cursă de un scandal sexual. Bărbatul apare într-o filmare intimă / Colegii, alături de politician: „Nu alegem sfinți în funcții”

Rivalii de pe scena politică franceză s-au mobilizat în cazul unui asociat al președintelui Emmanuel Macron, care a ieșit din cursa pentru Primăria Parisului, după apariția unor imagini sexuale.

Susținerea față de Benjamin Griveaux (foto jos), chiar și de către rivalii politici, arată că francezii își păstrează principiul: viețile private ale politicienilor nu reprezintă un subiect public, scrie france24.com.

Scandal sexual în plină campanie electorală. Primar filmat pe un iaht în timpul unei orgii cu prostituate

Cu o săptămână înainte de alegerile locale din Ungaria, primarul orașului GyÅ‘r este protagonistului unui scandal sexual. Un blogger susține că cel care este edilul orașului încă din anul 2006 a petrecut timp primăvara trecută pe un iaht în Croația, alături de prieteni și d eprostituate de lux, din bani publici.