Scene violente într-o școală din România. Doi elevi s-au bătut pe viață și pe moarte, în fața colegilor îngroziți – VIDEO

Publicat: 28 11. 2019, 11:38

Doi profesori i-au despărțit, după ce elevii s-au jignit și s-au bătut, scrie stiri.botosani.ro.

Incidentul de acum o săptămână a fost filmat de un alt elev din clasă. Potrivit directorului școlii, Alina Achițeniei, imediat după bătaie a fost convocată o ședință cu părinții, iar cei doi elevi au fost sancționați cu scăderea notei la purtare.

„Incidentul a avut loc înaintea începerii orelor de curs, intervenind dirigintele clasei și profesorul de serviciu”, a precizat directorul.

Cazul a ajuns și la Poliție, care a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, in rem, urmând să fie luate măsuri disciplinare.

„Atât școala cât și șeful Poliției din Dângeni nu mi-au adus la cunoștință incidentul care este unul grav în comună și mai ales la scoala din comună. Eu am primit informația pe facebook. Faptul că să continuă ascuderea a ceea ce se intampla in școală sau pe raza comunei, de către director și șeful de post, nu este în regulă. Dacă acest copil se manifestă violent în școală de mai mulți ani, provoacă scandaluri, își bate colegii, de ce nu s-au luat măsuri până acum? Astăzi am avut o discuție cu directorul școlii care a început să o dea în bâlbâială, că noi am luat măsuri”, a declarat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, la scurt timp de la producerea incidentului.

Cercetările polțiștilor continuă și în funcție de acestea vor adopta măsuri disciplinare interne.