Șeful RAR Tulcea, reținut după ce a fost prins în timp ce primea mită. Câți bani cerea pentru o verificare tehnică periodică

Publicat: 08 10. 2015, 11:08

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 10 septembrie – 7 octombrie, Doru Manole, în calitate de șef al reprezentanței RAR Tulcea, a primit de la patru persoane suma totală de 750 de lei pentru a urgenta efectuarea verificării tehnice periodice și eliberarea unor certificate de autenticitate pentru diverse autoturisme, fără a exista programare prealabilă în acest sens.

„Miercuri, procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatului Doru Manole fiind găsită suma de 200 de lei”, se precizează în comunicatul DNA.

Procurorii anticorupție constănțeni au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a lui Manole, pentru patru infracțiuni de luare de mită.

Doru Manole, care este și avocat la Baroul Tulcea, va fi prezentat, joi, Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.