Șerban Huidu reacționează în cazul lui Mario Iorgulescu, după ironia: „Eu am omorât trei și n-am făcut o zi de pârnaie” – Pentru „moraliștii de carton” drama nu contează

Publicat: 15 09. 2019, 19:27

Șerban Huidu a postat pe Facebook un meme în care imaginea lui apare împreună cu cele ale lui Mario și Gino Iorgulescu. În imaginea realizată de utilizatorii Facebook, Huidu apare liniștindu-l pe Gino Iorgulescu, care se teme că „îi intră baiatul în pușcărie”: „Calm, nu vă agitați. Eu am omorât 3 și nu am făcut o zi de pârnaie”. 

Șerban Huidu a reacționat la această asociere a cazurilor, criticându-i pe „moraliștii de carton”:

„Au început. Pe net toți sunt judecători si toți „au dreptate”. Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se știu detalii este inutil.

Condoleanțe familiei îndurerate și aș vrea să îi rog pe cei cu păreri și alte „adevăruri absolute” sa se abțină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat.

Pentru „moraliștii de carton” drama nu contează. Tot ce vor e să se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei că sunt vinovați de neputința proprie”, este meajul lui Șerban Huidu.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunțat parchetul.

Foto: Facebook, Șerban Huidu