Serviciul de Informații Externe achiziționează medicamente

Publicat: 14 03. 2015, 17:08

Acordul-cadru prevede achiziționarea de către Serviciul de Informații Externe de produse și preparate farmaceutice, printr-un contract de achiziții publice.

Potrivit anunțului, este vorba despre produse farmaceutice, medicamente împotriva tulburărilor gastrointestinale funcționale, betablocanți (indicați în hipertensiunea arterială, tulburările de ritm cardiac, infarctul miocardic și prevenirea morții subite după un infarct, precum și în migrene) sau medicamente pentru sistemul renin-angiotensin.

Valoarea estimată fără TVA a produselor care urmează să fie achiziționate este de 1,99 milioane de lei.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, iar conform anunțului de participare nu vor fi acceptate variante ale produselor dorite.

Plata se va face de la bugetul de stat pentru anul 2015 și din venituri proprii, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 21 aprilie.

În cazul în care se constată că ofertele clasate pe primul loc au prețuri egale după derularea etapei de licitație electronică, pentru departajare, autoritatea contractantă va solicita ofertanților să prezinte noi propuneri financiare în plic închis, la data, ora și sediul precizat în adresa de solicitare.