Și-a dat demisia și s-a sinucis. „Șeful a măcelărit-o psihic”. Condițiile de muncă au adus-o pe tânăra de 24 de ani la depresie

Publicat: 15 07. 2019, 15:29

Tânăra de 24 de ani a fost absolventă de ASE și s-a angajat în domeniul bancar. După un an în care ar fi fost terorizată de șeful său, tânăra și-a dat demisia, dar depresia a învăluit-o. Tânăra a fost găsită spânzurată, chiar în ziua în care a participat la un grătar alături de familie.

„Vă aduc la cunoștință ceea ce mi-a povestit mie Catrina Diana acum două săptămâni: faptul că și-a dat recent demisia de la *** (numele băncii) din cauză că șeful ei a măcelarit-o psihic până la depresie, zilnic, timp de un an de zile!”

Apropiata tinerei a dezvăluit și motivul pentru care Diana a acceptat comportamentul tiranic al șefului său:

„Am întrebat-o de ce nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns că vrut să îndeplinească stagiul de 1 an și imediat ce a implinit acel termen și-a dat demisia..mi-a mai povestit că baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme și erau împreună se săturase să o audă zilnic cum povestea de cele întâmplate la serviciu și despre felul în care o trata acel individ”, a scris pe Facebook o apropiată a tinerei care s-a sinucis.

Apropiata care a povestit că în ultimul an Diana a suferit o dramă a adăugat că din infirmațiile pe care le deține , șeful ar fi împiedicat-o pe tânără să se mute la o altă sucursală a aceleiași bănci din Vâlcea, silind-o să semneze un act de încetare pe care amiabilă a relațiilor de muncă.