Și-au ales produsele de pe raft, le-au plătit la casă și totuși au furat 20.000 de lei. Cum au reușit trei tineri această ”performanță”

Publicat: 10 02. 2016, 07:27

În perioada octombrie 2015 – februarie 2016, judiciariștii Serviciului Investigații Criminale – Sector 4 au efectuat cercetări într-un dosar privind trei tineri, cu vârste cuprinse între 26 și 30 de ani, cu preocupări pe linia comiterii infracțiunilor de înșelăciune, fals și uz de fals.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, începând cu luna septembrie 2015, cei trei, în baza unei înțelegeri prealabile, au acționat în mai multe magazine de bricolaj din București, falsificând codurile de bare ale unor produse scumpe, pe care mai apoi le-au înlocuit cu cele ale unor produse din aceeași categorie, dar mult mai ieftine, informează Poliția printr-un comunicat de presă.

Bănuiții au indus în eroare reprezentanții societății comerciale, prin plata la casa de marcat a unor sume mult mai mici, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals și uz de fals, cu doi dintre bănuiți în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților.