Și tu ai fi procedat la fel?! Ce a făcut un român din Italia, după ce a găsit pe jos un portofel cu 500 de euro

Publicat: 05 07. 2022, 15:58
Ce a făcut un român din Italia după ce a găsit pe jos un portofel cu 500 de euro / Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ

Un român din localitatea italiană Terni a primit felicitări de la oamenii legii din oraș, după ce a făcut un gest lăudabil, atunci când a returnat un portofel plin cu bani pe care îl găsise la o benzinărie.

Conform ziarului Terni Today, românul, în vârstă de 48 de ani, se afla la o benzinărie din orașul menționat mai sus și punea benzină, când a văzut o altă mașină plecând de acolo.

De pe acoperișul celuilalt autovehicul însă, bărbatul a văzut căzând un portofel, iar din acesta au început să zboare mai multe bancnote prin incinta benzinăriei.

Cu toate că de față mai erau prezente și alte persoane, românul a fost singurul care a încercat să adune imediat bancnotele ce au zburat din portofel și le-a pus înapoi, ducându-l ulterior la cea mai apropiată secție de poliție.

„Este o adevărată plăcere să vă povestim ce s-a întâmplat în această dimineață – sâmbătă, 2 iulie – când un bărbat s-a prezentat la Biroul pentru Obiecte Pierdute și a returnat un portofel”, au transmis polițiștii din Terni.

Polițiștii transmit că bărbatul a reușit să salveze astfel circa 500 de euro din banii zburați din portofelul în care se mai aflau și niște cărți de credit, dar și unele acte de identitate.

Oamenii legii au identificat apoi proprietarul ca fiind un medic din localitate și i l-au returnat, iar pe cetățeanul român de 48 de ani au ținut să-l felicite public pentru frumosul gest făcut.