Sibiu: Un bărbat urmărit internațional după ce ar fi violat o italiancă a fost reținut

Publicat: 20 09. 2012, 17:32
Actualizat: 06 04. 2019, 19:34
Un bărbat de 36 de ani, din Sibiu, dat în urmărire internațională în luna iulie, după ce ar fi violat o italiancă, a fost prins și reținut, joi, de polițiști în locuința sa, el declarând că este acuzat pe nedrept și că, deși o cunoaște pe presupusa victimă, "nu s-a întâmplat nimic".

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Balteș, bărbatul a fost ridicat de polițiștii sibieni de acasă, din Bazna, după ce pe numele său fusese emis un mandat european de arestare, confirmat de Curtea de Apel Alba Iulia.

„Bărbatul a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, pe numele său autoritățile italiene au emis un mandat de arestare european care a fost confirmat de către Curtea de Apel Alba Iulia. Bărbatul a fost găsit și ridicat de acasă, din Bazna”, a spus Luciana Balteș.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX dacă o cunoștea pe femeia din Italia care îl acuză că a violat-o, bărbatul a răspuns afirmativ.

„Da, o cunoșteam. Era o alcoolistă! Nu s-a întâmplat nimic. Nu am făcut nimic! Sunt acuzat pe nedrept. Mai vedem pe urmă. Acum sunt în preventiv”, a declarat bărbatul.

Acesta fusese dat în urmărire internațională în 16 iulie, pentru viol. În prezent, bărbatul se află în arestul Poliției Sibiu.