Sinéad O’Connor în concert la Arenele Romane

Publicat: 15 02. 2012, 16:59
Actualizat: 29 05. 2012, 20:28
Cântăreața irlandeză Sinéad O'Connor, una dintre cele mai controversate staruri ale anilor '90, vine la București pentru a susține un concert la Arenele Romane, pe 11 iunie, informează organizatorul concertului, Events.

 

Cântăreața irlandeză Sinéad O’Connor, una dintre cele mai controversate staruri ale anilor ’90, vine la București pentru a susține un concert la Arenele Romane, pe 11 iunie, informează organizatorul concertului, Events.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 79 de lei, până pe data de 17 aprilie. Între 17 aprilie și 10 iunie, acestea vor putea fi cumpărate la prețul de 109 de lei, urmând ca în ziua spectacolului să coste 129 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de pe www.ticketpoint.ro, precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului sau din rețeaua magazinelor Diverta din țară.

Impetuozitatea, lipsa de tact, tunsoarea zero, atitudinea agresivă și garderoba androgină sunt noțiunile cu care Sinéad O’Connor a pornit revolta împotriva culturii pop, care impusese egalitatea între noțiunile de feminitate și sexualitate.

Mediafax