ȘOCANT. Tatăl unui băiețel din Giurgiu a primit un film în care copilul său era violat! Omul a sunat, disperat, la Poliție

Publicat: 02 06. 2020, 15:48
Actualizat: 02 06. 2020, 15:51
Un bărbat care avea ordin de protecție și-a bătut soția și băiatul, în casa socrilor (FOTO: Arhivă)

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de procurorii DIICOT, după ce a violat un băiețel și a filmat cu telefonul mobil chinurile la care și-a supus victima. Apoi a început să distribuie filmul, pentru a se lăuda în fața cunoscuților.

Sfârșitul lunii mai a fost unul de coșmar pentru părintele unui copil dintr-o localitate giurgiuveană, după ce acesta a fost sunat de un consătean care i-a dat o veste cumplită. Bărbatul l-a anunțat că tocmai a primit, pe telefon, un film pe care ar trebui să-l vadă. Când a înțeles despre este vorba, omul a intrat în stare de șoc. Și-a întrebat imediat băiețelulul, iar acesta, cu teamă, i-a povestit ce s-a întâmplat.

Potrivit unor surse judiciare, cel mic i-a explicat tatălui său că, înainte cu câteva zile, s-a întâlnit,pe stradă, cu băiatul de 19 ani. Acesta ar fi început să-l amenințe cu bătaia, iar copilul s-a speriat, mai ales că agresorul era cunoscut ca o persoană violentă, căreia îi făcea plăcere să-i terorizeze pe cei mai mici și mai slabi decât el.

Ulterior, agresorul l-a luat cu el și l-a dus într-un loc izolat, unde, după ce l-a amenințat din nou, l-a violat.

Cum a trăit copilul scenele teribile prin care a trecut

Copilul a spus că, imediat după ce a scăpat din mâinile violatorului a luat-o la fugă și nu s-a mai oprit decât în fața casei. Apoi i-a fost frică să spună părinților ce s-a întâmplat.

Cu toate că tânărul de 19 ani a filmat scenele cu telefonul mobil, iar apoi, ca să se laude, l-a trimis mai multor cunoscuți, niciuna dintre persoanele care l-au primit nu a considerat că ar trebui anunțate autoritățile.

În cele din urmă, însă, filmul a ajuns și pe telefonul mobil al unui bărbat care îl cunoaște pe tatăl victimei și care l-a anunțat imediat.

Părintele a anunțat autoritățile, iar dosarul a fost preluat de polițiștii bucureșteni ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, care au lucrat sub coordonarea procurorilor DIICOT, Structura Teritorială Giurgiu.

Violatorul a fost reținut, iar magistrații Tribunalului Giurgiu au emis, deja, pe numele său, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.