Șofer dat în urmărire după ce a produs un accident pe A1, prins în București, cu alcoolemie1,46 mg/l

Publicat: 14 07. 2013, 23:22
Actualizat: 14 07. 2013, 23:22

Un șofer din Teleorman dat în urmărire, duminică seara, după ce a lovit cu partea dreaptă a mașinii un alt autoturism, pe autostrada A1, a fost oprit la o intersecție din București și testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează IGPR.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.45, pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 15, pe sensul de mers spre Capitală. O persoană a anunțat la numărul 112 că un bărbat a lovit cu partea dreaptă a mașinii pe care o conducea un alt autoturism, condus regulamentar și că nu a oprit la locul accidentului, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Șoferul care a produs accidentul a fost dat în urmărire, fiind depistat la scurt timp de la producerea accidentului, într-o intersecție din București, de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la fața locului a venit și un echipaj de la Biroul Poliției Autostrăzi.
Întrucât șoferul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1, 46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la un spital din București, pentru a i se recolta probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Videle, județul Teleorman.