Șofer drogat și fără permis, oprit cu focuri de armă în Constanța

Publicat: 17 07. 2017, 16:32
Actualizat: 25 03. 2019, 21:12

Potrivit polițiștilor constănțeni, un echipaj al Biroului Rutier Constanța aflat pe bulevardul Aurel Vlaicu a încercat, astăzi, să oprească pentru control un autoturism, dar șoferul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar.

Șoferul conducea un autoturism dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către bulevardul Mamaia și, pentru oprirea acestuia, a fost folosit armamentul din dotare, un polițist efectuând un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul a fost în cele din urmă oprit, după ce a fost urmărit câțiva kilometri, polițiștii constatând că acesta avea permisul de conducere anulat.

De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că acesta se urcase la volanul mașinii fiind sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, șoferul a mai fost testat și pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, rezultatul fiind pozitiv.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Eforie, un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul având permisul suspendat și conducere sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.