VIDEO | Șofer român de TIR, prins în flagrant! Bărbatul încerca să fure combustibilul unui coleg. Întreaga scenă a avut loc în Anglia

Publicat: 26 02. 2023, 12:41
Actualizat: 26 02. 2023, 12:45

This browser does not support the video element.

Un șofer român de TIR care staționa într-o parcare pe marginea unei autostrăzi din Anglia a surprins un coleg, tot român, care încerca să-i fure motorina din rezervorul camionului.

Un șofer român care staționa într-o parcare pe marginea unei autostrăzi din Anglia a surprins un alt șofer, tot român, care încerca să-i fure motorina din rezervorul camionului.

Șoferul român de camion a postat pe un grup întâmplarea alături de poze și un video.

„Salut, colegi! Haideți să îl facem cunoscut pe domnul. L-am prins la rezervor cu furtunul întins să îmi golească rezervorul în parcarea de pe M4 Reading. A fugit cu furtunul după el. Vă salut! Drumuri bune și aveți grijă!”, a scris șoferul român de camion.

„Degeaba ai anunțat poliția”

El a fotografiat camionul hoțului și l-a filmat când fugea din parcare, târând după el furtunul cu care fura combustibil.

A postat apoi imaginile pe mai multe grupuri de Facebook ale camionagiilor români, iar unii dintre ei au și recunoscut făptașul.

„Degeaba ai anunțat poliția, a încercat și la mine acum un an, pe M2, am anunțat poliția și nimic. El în continuare stă mereu parcat la Thurrock”, a scris un șofer.

O altă persoană a publicat în comentarii o listă cu numere de înmatriculare, majoritatea din Argeș și Dâmbovița, culoarea și marca vehiculului, cu TIR-uri care au fost prinse când șoferii lor furau motorină în parcările din Europa.

TIR-ul surprins acum în Anglia apărea și el pe listă.