Șoferul din Brăila bănuit că a lovit grav un pieton și apoi a fugit, prins. Bărbatul era băut

Publicat: 18 06. 2019, 12:48

„A fost identificat șoferul autoturismului implicat în accidentul din această dimineață, de pe raza municipiului Brăila. Este vorba despre bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Gropeni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o imbibație alcoolică de 0,04 mg/l și a fost condus la spital în vederea recoltării unor probe de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a acoolemiei”, au declarat polițiștii brăileni.

Potrivit acestora, șoferul s-a prezentat la sediul Poliției.

Știrea inițială

Un șofer care a pătruns cu mașina pe trotuar, a lovit grav un pieton și apoi a fugit de la locul accidentului este căutat de polițiștii brăileni. Accidentul s-a produs marți pe un bulevard din orașul Brăila, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției, accidentul a avut loc marți, în jurul orei 03:00, pe Calea Călărașilor din Brăila.

Victima, un taximetrist de 28 de ani, se afla în fața unui magazin de pe Calea Călărașilor pentru a-și cumpăra țigări, în momentul în care un autoturism a intrat pe trotuar. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei mari, spun polițiștii, și după ce a produs accidentul a fugit.

Victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar șoferul este căutat de polițiști.

„Accidentul s-a produs noaptea, la ora 3.00. Șoferul este căutat de polițiști. Mașina pe care o conducea cu mare viteză a intrat pe trotuar și a lovit un bărbat de 28 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului, el a dispărut de la locul producerii accidentului”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul producerii accidentului.