SOLIDARITATE în timp de CRIZĂ. Un taximetrist din Constanța a făcut un anunț emoționant: Curse gratuite pentru medici. RESPECT cadrelor medicale!

Publicat: 18 03. 2020, 10:50
Actualizat: 18 03. 2020, 10:57
Un taximetrist din Constanța, gest de solidaritate față de medici

Un taximetrist din Constanța a anunțat că va face curse gratuite pentru personalul medical din municipiul menționat, totul în semn de respect pentru munca depusă de aceștia în plină criză a coronavirusului.

Salim Ferudin, un taximetrist din Constanţa, a anunţat pe Facebook că va efectua curse gratuite pentru medicii din municipiu în care locuiește

Astfel, cei care vor apela indicativul lui pot merge gratuit de acasă până la unitatea medicală sau invers.

„În atenţia tuturor CADRELOR MEDICALE din Municipiul Constanţa!‼️ Indicativ 904 Romaris, are plăcerea de a vă transporta GRATUIT, pe bază de legitimaţie, de la domiciliu până la spital şi invers, de la spital până la domiciliu. (Dacă vedeţi taximetrul, apelaţi cu încredere)!‼️ RESPECT CADRELOR MEDICALE”, scrie taximetristul constănţean.

Sursă FOTO: captură Facebook

 

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus COVID-19 în România a ajuns la 246 (din care 19 persoane au fost declarate vindecate) în timp ce 3.441 de persoane se află în carantină instituționalizată iar alte 23.679 sunt în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.