VIDEO | Soluția găsită de un britanic pentru a avea PĂTRĂȚELE! În loc să țină dietă și să meargă la sală, tânărul a bătut la ușa unui salon de tatuaje

Publicat: 07 03. 2023, 18:41

This browser does not support the video element.

Un tânăr din Anglia se săturase să vadă corpurile definite ale altora, așa că s-a gândit la propria soluție pentru a avea și el pătrățele! În loc să meargă la sală, a mers direct la un salon de tatuaje! 

Tânărul britanic a decis să-și tatueze pătrățelele dorite, în loc să meargă la sala de fitness.

Artistul tatuator Dean Gunther, din Manchester, a realizat întregul „proces” în două zile, ceea ce este mult mai puțin decât timpul care clientul ar trebui să-l petreacă la sală pentru a obține „pătrățele” în mod natural.

Videoclipul procesului de tatuare a strâns zeci de mii de vizualizări pe canalele de pe rețelele sociale ale artistului originar din Africa de Sud.

Spre exemplu, filmarea a strâns aproape 250.000 de like-uri pe Instragram.

„Nu era prea dornic să meargă la sală”

La final, clientul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, își ridică mândru tricoul pentru a-și arăta noul „pachet de mușchi”.

„Întotdeauna, clientul meu și-a dorit să aibă un abdomen lucrat, dar nu era prea dornic să meargă la sală sau să țină o dietă și a găsit această soluție”, a explicat Gunther, potrivit Dailymail.

„Am fost încântat să fac această lucrare. Am mai văzut una la cineva, dar nu arăta prea realist”, a subliniat artistul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dean Gunther (@dean.gunther)