Soțul unei cunoscute prezentatoare TV din Arad, găsit în comă după ce a fost bătut și tâlhărit la serviciu – UPDATE

Publicat: 06 03. 2015, 17:11
Actualizat: 25 03. 2019, 22:58

Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene Arad, un bărbat a solicitat ajutor la 112 după ce l-a găsit pe Valentin Costea inconștient, căzut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l deține, având leziuni grave la cap, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul care și-a bătut crunt patronul, soțul unei prezentatoare TV, și-a recunoscut fapta

Cel care l-a găsit este un prieten care l-a vizitat la atelier și care, constatând că ușa era încuiată, s-a uitat pe fereatră, pentru că în interior becul era aprins, și a văzut victima căzută pe podea.

Polițiștii și procurorii sosiți la fața locului au stabilit că victima fusese lovită în cap un un corp dur, probabil o bâtă de baseball.

Ușa atelierului era încuiată din interior, iar pompierii au reușit să o deschisă escaladând o fereastră.

Valentin Costea a fost transportat la un spital din Timișoara în comă de gradul III/IV și a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul.

Conform medicilor, victima este în continuare în comă, fiind conectată la aparate de menținere a funcțiilor vitale.

Anchetatorii afirmă că suspectul reținut este un angajat al atelierului, în vârstă de 24 de ani, acesta fiind audiat toată noaptea de joi spre vineri.

Presupusul agresor urmează să fie prezentat judecătorilor arădeni cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Suspectul ar fi intenționat să fure bani, însă ar fi sustras doar telefonul mobil al victimei.

Diana Costea (Mariș), care este prezentatorul principalului jurnal de știri de la Televiziunea Arad, a transmis un mesaj pe Facebook, în care arată că le mulțumește celor care îi sunt aproape în aceste clipe.

„Vă mulțumesc că sunteți lângă mine. Îmi pare rău că multora nu am apucat să vă răspund la apeluri sau la mesaje. Apreciez implicarea voastră, Dumnezeu să vă răsplătească înzecit”, a scris vedeta TV.