Spitalul Colentina tratează şi pacienţi cu alte afecţiuni decât Covid-19, începând de astăzi

Publicat: 31 08. 2020, 23:38
Actualizat: 31 08. 2020, 23:42
Spitalul Colentina tratează şi pacienţi cu alte afecţiuni decât Covid-19 (FOTO: MediafaxFoto -Andreea Alexandru)

Spitalul Colentina din Capitală a fost redeschis, luni, şi pentru pacienţii care suferă de alte afecţiuni decât Covid-19.

Astfel, pe baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist se poate face programare prin centrala spitalului de unde bolnavii vor fi redirecţionați pe secţia în care se pot interna.

Pacienții se vor putea interna în regim de spitalizare de zi, în secţiile medicină internă, cardiologie, recuperare medicală, medicina muncii, gastroenterologie, urologie, neurochirurgie, ortopedie, hematologie, neurologie, chirurgie, dermatologie, parazitologie şi reumatologie, scrie Mediafax.

În continuare, conducerea spitalului a amenajat un corp de clădire în care vor fi îngrijiţi în continuare pacienţii infectați cu noul coronavirus, care au la dispoziție circuite separate.

Managerul Spitalului Colentina, confirmat cu Covid-19 la începutul lunii iulie. Remus Gabriel Mihalcea aa avut simptome ușoare

Managerul Spitalului Colentina, Remus Gabriel Mihalcea, a fost confirmat cu noul coronavirus, la începutul lunii iulie, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Remus Gabriel Mihalcea a fost internat în Spital Victor Babeș și avea simptome ușoare de COVID-19, potrivit  Mediafax.

Managerul de la Colentina s-a simţit răuşi a fost testat tot la „Victor Babeș”, unde a fost internat şi a primit tratament.

Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, primele declarații după ce a scăpat de COVID-19. Unde s-a infectat și câte săptămâni a fost pozitiv. “Este un virus puternic, nu o banală răceală!”

Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina din București, a povestit – zilele trecute – cum s-a infectat cu coronavirus, ocazie cu care a dezvăluit și experiența lui ca pacient.

Pe 8 iulie, medicul ORL Remus Mihalcea a fost confirmat cu coronavirus, fiind internat imediat în spital. La momentul respectiv, prezenta simptome uşoare. Între timp s-a vindecat și a povestit, la Antena 3, că a contractat virusul în timp ce se afla la o terasă.

Remus Mihalcea a dezvăluit că a fost pozitiv timp de aproape o lună. Din fericire, a contractat o formă ușoară a virusului.