Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a dispărut

Publicat: 16 02. 2012, 10:04
Actualizat: 27 02. 2012, 14:01
Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a fost scoasă din cimentul în care era fixată și a dispărut fără urmă, anumite surse de la Hollywood avansând teoria furtului acesteia, informează nme.com.

Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a fostscoasă din cimentul în care era fixată și a dispărut fără urmă,anumite surse de la Hollywood avansând teoria furtului acesteia,informează nme.com. Conturul stelei muzicianului britanic, care afost amplasată în 1998 pe Vine Street Nr. 1750, a fost acoperit cuo pungă de plastic, lipită cu bandă adezivă, potrivitLaist.com.

Primele speculații apărute în presă avansează teoria furtului,însă o altă ipoteză indică faptul că steaua lui John Lennon ar fifost scoasă din ciment pentru ca acel contur de pe trotuar să fiereamenajat, pentru adăugarea stelei lui Ringo Starr pe bulevardulWalk Of Fame. Ringo Starr, fost coleg al lui John Lennon în trupaThe Beatles, se află pe lista celor 25 de celebrități care vorprimi o stea, pe 8 februarie 2010.

Reprezentanții Camerei de Comerț din Hollywood, careadministrează acest bulevard al celebrităților, nu au comentatdeocamdată dispariția stelei lui John Lennon.

Mediafax