STENOGRAME DIICOT. Discuții care depășesc orice imaginație între Sorin Blejnar și subalterna sa

Publicat: 03 11. 2012, 16:40
Actualizat: 03 09. 2019, 00:06

Sorin Blejnar și fosta sa șefă de cabinet, Monica  Constânceanu, purtau discuții care depășesc orice imaginație, potrivit interceptărilor efectuate de procurorii DIICOT.

Blejnar și Constânceanu vorbesc despre fosta șefă a vămii Ploiești, Diana Severin, numită „vaca”, scrie jurnalul.ro. Blejnar este uimit pentru că el a fost singurul care a primit-o pe Diana Severin, fără a menționa însă contextul. Șefa de cabinet își amintește despre Diana Severin că venea pe la ei „cu țâțele pe afară”.

Mai jos, găsiți  textele din două stenograme:

„Femeie: Deci o fost ok, s-a uitat și Lili, s-a uitat și Teodoru, s-o f…acum, totu’ a fost foarte bine răspuns, e ok.

SORIN BLEJNAR: Da, e incredibil, da eu am fost singurul care am primit-o.

Femeie: Dă-o dracului, s-o f… în cur de proastă. N-ai văzut cum zice că-i pocăită, că nu-mi venea să recunosc când venea pe la noi, cu lațele și cu țâțele pe afară! Vaca dracului! Că n-am putut, nu știu să intru pe ăștia, că le spuneam eu lor vreo două”.

„Femeie: Da am, să fac ceva, când se mai bagă ăștia pe Realitatea și pe Antena să îmi fac eu să intervin, fir-ar al dracului, că ce am să pierd, îmi taie, îmi tunde părul de la fl…! N-ai văzut-o bă, ziceai că e penticostală, mă! Tu, prinsă la păr și venea la noi cu țâțele pe afară și toată vopsită! Vaca dracului! Nu, lasă, că, gata, s-a uitat și Daniel Teodoru, că acuma am monitorizat să vedem ce a lătrat, deci o spus firmă că plângere penală s-a făcut, totu’ s-o făcut, la revedere, pa.

SORIN BLEJNAR: Ei, nu, da-i stupidă!”