„Știrea pe surse” care a enervat-o pe Udrea. „Ce vă agită atât de tare de nu dormiți noaptea din cauza mea?”

Publicat: 09 02. 2018, 13:22

„Unii nu au avut somn și, după miezul nopții s-au apucat să împrăștie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit țara»!!! Așa, și??? Și ce dacă «am părăsit țara»??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiți noaptea din cauza mea? Sau ați primit ordin pe unitate să vă ridicați din scutece și să vă lamentați pe net? «Am părăsit țara» de nu știu câte ori până acum și o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanță, mă privește fix pe mine. La fel cum și dacă aș merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aș plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Așa că pe loc repaus până la noile ordine! P.S. Cine chiar ar fi vrut să se știe unde sunt zilele acestea, putea afla ușor, nu e niciun secret, ba chiar este o informație oficială”, a susținut Elena Udrea, într-o postare vineri, pe Facebook.

Alexandru Chiciu, avocatul fostului ministru, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că Elena Udrea i-a comunicat că este la Atena și că aceasta nu dispune de măsuri preventive în vreun dosar.

„Noi, avocații, suntem mandatați sa transmitem informatiile așa cum sunt furnizate de catre client. Doamna Udrea mi-a spus ca e la Atena. Elena Udrea nu are măsuri preventive”, a explicat Chiciu

Udrea a lipsit joi la Curtea de Apel unde avea termen în dosarul în care e acuzată de finanțare ilegală a campaniei electorale a alegerilor din 2009. Următorul termen în dosar va avea loc în data de 8 martie.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnată, în 2017, la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute”, decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nefiind definitivă.