Surpriza scandalagiului din CONSTANȚA! După ce a vrut să bată șoferul unei mașini, dar înăuntru era un echipaj de la trupele speciale ale poliției, s-a ales cu 30 de zile de arest

Publicat: 12 03. 2023, 08:50
Actualizat: 12 03. 2023, 08:50
Sursă Foto - Captura de ecran/Facebook/Sidepol

Un bărbat din Constanța a avut parte de o surpriză, chiar în momentul în care era pregătit să ia un alt șofer la bătaie. Individul traversase strada printr-un loc nepermis.

Constănțeanul intenționa să treacă strada printr-un loc nepermis.

Când l-a văzut, șoferul unei mașini l-a claxonat. Nervos și revoltat, bărbatul din Constanța s-a repezit să îl bată pe șoferul care l-a atenționat.

Surpriza a venit atunci când individul s-a năpustit asupra șoferului, dar în mașină cu acesta era un echipaj de la trupele speciale ale poliției.

Când i-a văzut, constănțeanul tot nu s-a liniștit.

Bărbatul i-a amenințat pe mascați, până când aceștia l-au pus la pământ și i-au pus cătușe.

S-a ales cu dosar penal

Miercuri, De Ziua Femeii, IPJ Constanța a anunțat că un bărbat în vârstă de 32 de ani este cercetat după ce i-a amenințat pe luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, care se aflau într-o misiune.

„Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somaţiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul Secţiei 3 Poliţie”, a transmis IPJ Constanţa.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Pe lângă ultraj, bărbatul este cercetat și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru 4 infracțiuni de ultraj, după ce l-a agresat verbal pe șoferul care l-a tras la răspundere.